Willy's FIETS-SITE
hieronder klikken voor een mailtje

Willy's NatuurSite
Fietsen : zwarte Punten Limburg
laatste update :


Willy's
Gastenboek
 4 augustus 2011 : WERKEN op de Toeristische weg (Houthalen-Oost)
Vanaf 2 augustus zijn de werken gestart voor de aanleg van een fietspad (eindelijk zouden we zeggen) langs de toeristische weg ....
Hierdoor is er éénrichtingsverkeer vanaf de autostrade richting Kelchterhoef ..... meer info hier klikken
28 okt 2007

tussen 79 en 71
Toer. Weg - Bokrijk
Het slechte stuk in 't bos van de toeristische weg naar de baan Zonhoven-Winterslag is heraangelegd en nu goed berijdbaar voor dunne bandjes !

Hiernaast de oude situatie !!
 

tussen 300 en 308
spoorlijn Zonhoven-Helchteren


Oversteek Herebaan West (Houthalen Centrum - Lillo) is verkeerd gemaakt. Bij 't oversteken moet je achterom kijken naar 't komend verkeer!

Op dit fietspad ook opletten voor paardenvlaaien. Zeer vervelend en gevaarlijk bij nat weer. Het fietspad achter de oude spoorwegbrug richting Helchteren wordt veel gebruikt door ruiters die hun paarden in de aanpalende weiden hebben staan.
En aan de houten brug is 't ook gevaarlijk bij nat of vriesweer. Er staan wel aangepaste bordjes. Het slipje en 't blauwe bord zijn inmiddels verdwenen .....

juli 2011 : Nadat een Schepen van Houthalen zelf 't slachtoffer werd van een slippartij op bewuste brug is onlangs een anti-sliplaag aangelegd op de brug zelf ...
De bulten veroorzaakt door wortels zijn weggewerkt en stukken fietspad vernieuwd. Men heeft wel vergeten 't gevarenbord voor bulten weg te halen. (correctie .... inmiddels zijn deze borden wel verdwenen ...)
 

tussen 308 en 309
Helchteren
Laatste stuk naar de N715 is volledig aangelegd, zelfs met verkeersborden, maar intussen overwoekerd met onkruid omdat oversteek N715 nog geen oplossing heeft. Dit blijft een LEVENSGEVAARLIJKE onderneming om deze weg over te steken ter hoogte van knooppunt 309.
terug naar Willy's Fietssite